streda, júna 29, 2011

Waiting On Wednesday #04

Meme usporiadava blog Breaking the Spine.

Cieľom je každú stredu si vybrať knihu, ktorú by ste si chceli prečítať. Nezáleži na tom, či kniha už vyšla alebo nie, či si ju plánujete prečítať hneď alebo až za rok.

Prekliatie vlkov - Andrea Cremer
Anotácia: Keď sa Calla Torová preberie v dúpäti svojich zarytých nepriateľov Stopárov, nepochybuje, že jej dni sú spočítané. Jej vynútený svadobný obrad s alfa samcom Renom sa skončil katastrofálne. Calla Rena aj vlastnú svorku opustila a záhadného priateľa Shaya v strachu o jeho život premenila na vlka. V knižnici na Panstve jarabín, v dome Shayovho strýka, ich však obkľúčili a Calla sa ocitla v rukách nepriateľských Stopárov. V omámenej mysli si zachovala obraz Shaya, ako ho, vo vlčej podobe a bezvládneho, odnášajú Ochrancovia nevedno kam. Callina situácia sa zdá beznádejná, ale potom jej Stopári dajú lákavú ponuku – okrem odhalenia tajomstva súvisiaceho s dávnou minulosťou by Calla mohla nielen zachrániť svoju svorku a brata, ale aj muža, ktorému ušla spred oltára. Všetko však musí dobre zvážiť, pretože za ponukou sa skrýva množstvo nástrah spojených so smrteľným nebezpečenstvom. Naozaj stojí bývalý snúbenec Ren a priatelia zo svorky za také riziko? Je Shay naozaj ten, koho by si mala vyvoliť, bez ohľadu na to, čo sa udeje? Rozhodnutie nie je ľahké, ale Calla prvý raz v živote drží v rukách kľúč od vlastnej budúcnosti – a najmä od pravej lásky.

Pokračovanie Nočného tieňa si nemôžem nechať újsť. Kniha v slovenčine vychádza 4.júla - a teraz pozor - v Amerike však až 26.Júla. A najlepšie na tom je to, že na martinuse alebo knižnom webe sa už dokonca dá predobjednať, čiže termín je akoby oficiálny..žeby u nás vyšla kniha skôr ako v USA ? :D

1 komentár:

  1. Se máte, že u vás vychází tak brzo! My v Česku se jí dočkáme až v září. Ale i tak se moc těším na pokračování...

    OdpovedaťOdstrániť