streda, júna 08, 2011

Waiting On Wednesday #01

Meme usporiadava blog Breaking the Spine.

Cieľom je každú stredu si vybrať knihu, ktorú by ste si chceli prečítať. Nezáleži na tom, či kniha už vyšla alebo nie, či si ju plánujete prečítať hneď alebo až za rok.

Zavrhnutý - Becca Fitzpatrick

Anotácia: Nora Greyová je svedomitá, chytrá a rozhodne nemá rada riziko. Lenže sa zaľúbi do Patcha a to je jej prvá chyba. Patchova minulosť je totiž všetko, len nie nevinná. A najlepšie, čo kedy urobil, bolo, že sa zaľúbil do Nory. Zoznámili sa na hodine biológie a Nora chce jediné - držať sa od neho čo najďalej. Lenže, ako sa zdá, Patch je vždy o dva kroky napred. Dievčina na sebe cíti jeho pohľad, aj keď Patch nie je nablízku. Cíti jeho prítomnosť, aj keď je v izbe sama. A keď svoje očarenie nedokáže ďalej tajiť, vyjde najavo, kto Patch v skutočnosti je a prečo ju vyhľadal. A za všetkými otázkami, ktoré sa dotýkajú jeho minulosti, si Nora a Patch môžu navzájom položiť len jedinú: "Ako hlboko dokážeš padnúť?"
Prečo si ju chcem prečítať?: Má nádherný obal a je to fantasy séria o padlom anjelovi. Na Martinus.sk je však už vypredaná. :/ Dúfam, že ju niekde zoženiem.

2 komentáre:

  1. Zavrženého už jsem četla, ale moc mi nesedl, ale většině se líbil.
    A ohledně Vyhořelé s tebou naprosto souhlasím. Ta žlutá je tam táák divná! :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky bych si jí chtěla přečíst, ale nemám jí k dispozici :(

    OdpovedaťOdstrániť