piatok, októbra 14, 2011

Novinky #01

6.októbra vydavateľstvo Fragment potvrdilo, že slovenské vydanie posledného dielu Odkazu dračích jazdcov vyjde na Slovensku 30.marca 2012 ! S vydaním štvrtého a zároveň posledného dielu Inheritance plánuje autor série Christopher Paolini aj návštevu Českej republiky.

Anotácia:
Nie je to tak dávno, čo bol Dračí jazdec Eragon obyčajným chudobným farmárskym chlapcom a jeho dračica Zafira obyčajným modrým kameňom v lese. Teraz však práve od nich závisí osud celej civilizácie.
Dlhé mesiace výcviku a bojov priniesli mnoho víťazstiev, ale aj srdcervúcu stratu. A tá najťažšia bitka ich pritom iba čaká: musia sa postaviť proti samotnému Galbatorixovi. Víťazstvo dosiahnu, len ak prejavia skutočnú silu a odvahu. Ak to nedokážu oni, neporazí Galbatorixa nikto. Iná možnosť nejestvuje.
Jazdec a jeho drak došli ďalej, než sa odvážil ktokoľvek iný. Podarí sa im však poraziť samotného kráľa zla a obnoviť v Alagaëzii spravodlivosť? A ak áno, čo tomu budú musieť obetovať?




Vo vydavateľstve Fragment dnes vyšiel prvý diel série Temné vízie od autorky Upírskych denníkov L. J. Smithovej a druhé pokračovanie Stefanových denníkov.

 

Pokračovanie knihy Anna dressed in blood má svoju obálku ! Autorka ju včera zverejnila na svojom blogu. A .. je úžasná !! Pokračovanie ponesie názov Girl of nightmares.

1 komentár:

  1. Na Inheritance sa teším. O Temných víziach som ešte ani len nepočula (vďaka za info, vyzerá to zaujímavo). Obálka pokračovania Anny je super. :-)

    OdpovedaťOdstrániť