nedeľa, júna 03, 2012

Neprítomnosť a zmeny.


Všetci návštevnici môjho blogu, ktorí tu ešte chodia, v prvom rade vás VÍTAM. Uvedomujem si, že som tu dlhšie nebola, vyše mesiaca, keď som naposledy zverejnila recenziu na knihu Žena v černém (síce niežeby to niekomu extra vadilo, netuším či mám vôbec nejakých pravidelných návštevníkov, ale to je jedno, blog mám z radosti aj keď sa mu poslednú dobu nevenujem). To, že som tu nebola, nevysvetľuje to, že sa mi nechcelo, ale že som mala dosť málo času. Jednoducho som ho mala fakt dosť málo. Za celý máj som prečítala len jednu celú úbohú knihu, ale za to vynikajúcu Kým dopadnem a k tomu som začala čítať Prežila som svet, ktorý som však celkom rýchlo dočítala. Nieje to kvôli maturite, k tej mám ešte ďaleko, ale je to tiež kvôli škole, a kvôli môjmu osobnému životu. Teraz musím makať, keďže máme dosť testov, blíži sa koniec roka, a k tomu ešte v júni čoskoro pôjdem do Rakúska na celé prázdniny (no možno nie tak celé, tak 50 na 50 možno pôjdem aj do Paríža... ach Paríž, chcem tam ísť už len kvôli knihe Anna and the French Kiss aby som si sadla v meste na lavičku a tam prečítala aspoň jednu kapitolu, zvlášť keď vyšla už v preklade, ale o tom inokedy). A život si tiež treba užívať, nielen sedieť doma na zadku, stále sa učiť (čo som v podstate donedávna ešte nerobila, ale treba už naozaj zamakať). Takže toľko k neprítomnosti, ale teraz už k tým spomenutým zmenám.

Rozhodla som sa, že tento blog dosť prerobím. Prerobím ako prerobím, myslím pridávanie článkov. Už žiadne samé meme a recenzie, teraz prídu na rad PORIADNE články trošku aj na rozmýšľanie a na hľadanie. Pár nápadov už mám, dokonca aj začaté články. Takisto sa však môžete tešiť na recenzie, dokonca viac častejšie a kvalitnejšie. Tu mám takisto pár rozpísaných, ale pokiaľ ich dopíšem... ;) Taktiež bude nový dizajn, lebo to už vážne treba atď atď...Takže od zajtra (alebo od utorka, zajtra mám dosť nabitý deň, a neviem, či si nájdem čas na pridávanie) tu toho môžte čakať až až, moja staré blogové ja sa vráti.

Do konca júna sa môžte tešiť aj na giveaway o knižku..... alebo dokonca knižky.....aké, to vám zatiaľ neprezradím, nechajte sa prekvapiť. Zásluhu na tom nemajú len nasledovatelia, ale aj to, že môj blog už oslavuje jeden rok "narodenia"-založenia. Konkrétne to je zajtra ! :)

Zatiaľ sa teda majte, užívajte si život, čítajte dobré knihy, a podobne ! :)

1 komentár:

  1. Hurá! :) teším, teším a ešte raz teším :)
    a zároveň prajem všetko najlepšie. Hlavne nech sa ti darí, baví ťa blogovanie a nech ti robí radosť ;) Teším sa na každý jeden článok ;) A držím palce v koncoročných testoch :)

    OdpovedaťOdstrániť