streda, júna 20, 2012

Mesačná chvastačka - Apríl-Máj 2012


Toto mesačné meme usporiadava Judit

Cieľom je ukázať knihy, ktoré 
-ste si kúpili 
-dostali ste ako darček 
-vyhrali 
-dostali k zrecenzovaniu 

Minule bola štvor-mesačná chvastačka, tentoraz je mesačná chvastačka za dva mesiace Apríl a Máj. Knižiek sa mi dokopy nahromadilo osem:

Apríl 2012 

 Kúpené knihy:



Všetky knižky som si kúpila. Prečítala som už všetky okrem Dokonalého páru, ten budem čítať niekedy v priebehu leta. Prežila som svet bola skvelá dystópia od slovenskej autorky, páčilo sa mi to, no niečo tomu chýbalo - viac v recenzii, ktorá tu do utorka určite bude. Andělé noci ma celkom sklamali. Hodnotila by som ich 3,5*. Bolo to dobré, páčilo sa mi to, no očakávala som od toho niečo iné. A hrdinka mi nepríšla taká drsná, ako som si myslela, že bude.. A Krvavá ruža je najväčšie sklamanie. Cremerová tímto posledným dielom svoju trilógiu dos*ala. Škoda. DK, KR a AN som si kupovala cez gorilu, Prežila som svet som si kúpila v mojom veľmi obľúbenom kníhkupectve


Máj 2012:

Darované:


Obidve knižky boli darované od mamy. Meno Vetra mi kúpila v kníhkupectve keď bolie tie (vraj) "veľké" zľavy. Nuž ale toto sa naozaj oplatilo, stálo to "len" 13€ dačo, inak to stojí skoro 17€. Navyše je to veeeeľmi chválená kniha. Uvidíme.
Sériu Krásni a mŕtvi moja mama ČÍTA. Prvý diel o Jonasovi bola prvá kniha, ktorú z mojej poličky prečítala. Povedala som jej: "Veď si niečo vyber preboha, dačo ťa určite bude baviť!" A keďže nemá rada bichle (tie by vám nikdy neprečítala, zvlášť keď majú malé písmená a veľké strany) vybrala si tú. A páčila sa jej (okrem toho ešte prečítala ešte Les kosti 1 a 2). Síce to nie je veľdielo, ale dielom čo dielom sa to zlepšuje, a tak som veeľmi zvedavá na Summer, ktorú budem čítať už o pár dní (dokonca ju má už moja mama prečítanú). Teším sa, Arizona ma príjemne prekvapila, a toto je vraj ešte lepšie. :)

Recenzné výtlačky:


V máji som začala spolupracovať s novým vydavateľstvom - Fortuna Libri. Na zrecenzovanie mi poslalo prvé dva diely série Krídla. Keďže Krídla mám už doma dvakrát, môžte sa tešiť na giveaway. Obidve knihy som už prečítala, na Krídla je už aj recenzia - TU. Knižky sú na leto ako oddychové čítanie ako stvorené, takže odporúčam, hlavne na čítanie v prírode.


1 komentár:

  1. Krásné knížečky ;))) Kridla a Kúzla vypadají pohromadě moc hezky ;) A Meno vetra mě strašně moc láka ;D

    OdpovedaťOdstrániť