streda, novembra 16, 2011

Waiting On Wednesday #11


 Meme usporiadava blog Breaking the Spine.

Cieľom je každú stredu si vybrať knihu, ktorú by ste si chceli prečítať. Nezáleži na tom, či kniha už vyšla alebo nie, či si ju plánujete prečítať hneď alebo až za rok.

Shut Out - Kody Keplinger

Anotácia: (od Freckless) Většina středoškolských týmů soupeří s nějakou jinou školou. Na Hamiltonské střední je to občanská válka: tým amerického fotbalu proti kopané (pozn. náš normální fotbal). A co se jí týče, Lissa už toho má dost. Její přítel, zadák Randy, se na ni vždycky vykašle, aby mohl jít vyprovokovat rvačku s týmem kopané nebo vymýšlet pasti v jejich šatně. Na Randyho auto někdo třikrát hodil vajíčko, když byli Lissa a Randy spolu a líbali se. Lissa se rozhodne skoncovat se soutěžením s kupou upocených kluků o pozornost svého přítele.

Rozhodne se ukončit soupeření jednou provždy: ona a další přítelkyně hráčů uzavřou přísahu. Kluci nedostanou NIC, dokud tým fotbalu a kopané neuzavřou mír. Ale nepočítali s tím, že se rozjede nové soupeření: kluci proti holkám. A Lissa rozhodně nepočítala s napětím, které vládne mezi ní a vůdcem kluků, Cashem Sterlingem...

Pred chvíľou som dočítala prvú knihu od autorky The DUFF. Preto som veľmi zvedavá na ďalšiu knihu od Kody, keďže DUFF sa mi veľmi páčilo..

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára