nedeľa, júna 26, 2011

Gossip Girl - Viete, že ma milujete

Názov: Gossip Girl - Viete, že ma milujete
Autor: Cecily von Ziegesar
Séria: Gossip Girl, 2.časť z 12.
Vydavateľstvo: Slovart, 2010
Počet strán: 239

Anotácia: Vstúpte do škandalózneho sveta Gossip Girl – sveta, ktorému vládne spoločenská smotánka, sveta plného žiarlivosti, zrád a škandalózneho správania. Nastal čas vypĺňania prihlášok na vysokú. Nepodanie prihlášky do Brečtanovej ligy neprichádza do úvahy a neprijatie do nej by bola totálna blamáž. Existuje však zopár báb, ktoré si z toho veľkú hlavu nerobia. Koniec koncov žiadna predsa nechce ísť na výšku ako panna.


Nastal čas vypĺňania prihlášok na vysokú. Blair chce ísť na Yale, Nate na Brown. Na Brown chce ísť tiež aj Serena... ak by to Blair zistila, zošalela by. Už sa dozvedela o ich dvoch pravdu, a so Serenou je stále pohádaná. A vyzerá to tak, že už sa ani nespriatelia...
Okrem toho Blair nechce ísť na výšku ako panna. Je najvyšší čas konať.

Oproti minulej knihe je v tejto knihe oveľa viac zápletiek. Naše hlavné hrdinky pohnoja rozhovor na univerzitách a k tomu ich priatelia ich začnú podvádzať a šalieť. Tiež sú tu nové postavy, ku ktorým si čitatelia dokážu spraviť rýchlo kladný vzťah.

Kniha sa mi páčila oveľa viac ako prvá. Bolo tu viac zápletiek ako v minulej knihe a tieto boli ešte zaujímavejšie. Vytvorili sa nové páriky aj zo známych postáv, ktoré boli ešte v minulej knihe, a pribudli aj nové, sympatické postavy.

Hodnotenie: 4/5

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára